Influenzavaccination 2021

I år tilbyder lægehuset influenzavaccinationer på følgende måde. 3 eftermiddage inviterer vi til åben influenzavaccination for voksne. Det betyder at man kan møde op i lægehuset uden tidsbestilling på følgende datoer, hvis man er i målgruppen for vaccination.

Onsdag den 6/10 kl. 13-16

Tirsdag den 12/10 kl. 13-16

Mandag den 18/10 kl- 13-16

Der er som udgangspunkt ikke muligt at bestille tider til influenzavaccinationer på andre tidspunkter. Dog tilbydes personer over 80 år at kunne bestille en tid hos en sygeplejerske til vaccination, som det har været tidligere.

Hvis man ønsker influenzavaccination, og man ikke er i målgruppen, men selv vil betale for den, er dette ifølge sundhedsstyrelsens retningslinjer først muligt fra den 24/10, såfremt der er flere vacciner til den tid.

Vi har endnu ikke fået information angående influenzavaccinerne til børnene, men vi giver besked her på siden når vi ved mere.


Åben morgenkonsultation åbner igen

Fra mandag den 16/8 tilbyder vi igen åben morgenkonsultation i lægehuset fra 8-8-45. Det betyder, at man ved akut sygdom kan blive tilset i lægehuset uden forudgående aftale. Telefontiden ændres samtidig til kl. 13-13.30 mandag til torsdag.

Man må IKKE møde op, hvis man har symptomer på covid-19, og man ikke har en negativ PCR test, der er mindre en 48 timer gammel. Dette er også gældende for personer, der er vaccinerede, da vi har oplevet at mange vaccinerede alligevel er blevet smittet. I så fald skal lægehuset kontaktes pr telefon.

Hvis man ikke har symptomer på COVID19, er der ikke krav om negativ test.


Videokonsultation

Det er nu muligt at booke tider til videokonsultationer. Tiderne bookes som vanligt i bookingsystemet. Videokonsultationen foregår via app´en minlæge. Man logger ind første gang med nem-id, og herefter kan man tilgå det virtuelle venteværelse inden ens aftalte tid. Lægen henter dig herefter ind til videosamtale.


Det er påbudt, at man bærer mundbind i venteværelset i lægehuset.


HPV-vaccination

Vedr. forsyningsproblemer af HPV-vacciner følg link i højre side.

Det er meldt ud fra Apotekerne, at de kan have HPV-vaccine på lager igen. Man kan derfor spørge på sit lokale apotek.

VIGTIG INFORMATION FRA PRO-MEDICIN VEDR. HPV-VACCINE TIL DRENGE:

Der bliver per 1. februar 2020 til 31. december 2021 indført et midlertidigt tilbud om HPV catch-up vaccination af to grupper af drenge/mænd:

  • Drenge, som er fyldt 12 år i perioden 1. januar 2018 – 30. juni 2019 (født i perioden 2006 – 1. halvdel af 2007).
  • Mænd, der er tiltrukket af mænd, og som er født i perioden 1. januar 1994 – 31. december 2003.

Pr. 1. september 2019 blev HPV-vaccine også et tilbud til drenge, der var fyldt 12 år 1. juli 2019 eller senere.


Selvbetjening

Man kan nu logge ind på vores hjemmeside med sin Nem-ID. Man kan også fortsat bruge sit sædvanlige login. Der vil her hver gang blive sendt en verificeringskode til ens privatmail, som skal skrives ind inden man kan logge sig ind.  Der henstilles til at man bestiller sin medicin herinde på sin selvbetjening og ikke med medicinapp’en, da recepten ikke kan fornyes via app’en.

På appén MinLæge  kan man skrive til lægehuset.


Der er lukket for tilgang af nye patienter pr. 20.12.2017.


Personalenyt

Reservelæge Marie Olssøn Østby-Deglum er startet i lægehuset 1. september 2020 som introlæge

Julie Lyngholm Madsen er ansat som fase-1-læge i lægehuset og vil være her på returdage 1. torsdag i hver måned.

Reservelæge Katrine Hebo Uggerhøj er ansat som introlæge i lægehuset fra 1. april 2021 frem til og med 30. september 2021

KBU-læge Gustav Valentin Gade er ansat som klinisk basislæge i lægehuset fra 1. september 2021 – 1. marts 2022.