Bookning af tider elektronisk

Det er nu igen muligt at booke tider via vores hjemmeside.

Alle med symptomer, der kunne være forenelige med COVID19, (hoste, snot, halssmerter, feber og muskelsmerter), skal ved konsultation kunne fremvise en negativ PCR test, der er maximum 72 timer gammel.

SYSTEMNEDBRUD ang. uge 14 + mandag + tirsdag uge 15

Vi har mandag den 13 og tirsdag den 14/4 haft systemnedbrud i lægehuset. Systemet er oppe at køre igen, men det har medført at nogle ting er forsvundet fra systemet. Hvis du har skrevet en mail til os i uge 14 eller de 2 omtalte dage og du ikke har modtaget svar, kan det være den er forsvundet, og vi vil derfor bede om at du skriver en ny mail eller kontakter os på telefonen. Det betyder også at vi kan have lavet dobbeltbookninger som vi ikke kan se. Vi beder om forståelse hvis I skulle opleve dette.

Det er påbudt, at man bærer mundbind ved al fremmøde i lægehuset.

Corona-testsvar:

Hvis ikke der er kommet svar på Sundhed.dk har vi heller ikke fået svaret så afvent venligst med at ringe hertil, men tjek selv løbende på Sundhed.dk. Hvis Sundhed.dk er nede må man afvente på at det er oppe og køre igen. Vi kan heller ikke se svaret, hvis Sundhed. dk er nede.


Åben morgenkonsultation

Vores åbne morgenkonsultation er fortsat lukket.

Desuden opfordres der til, i videst muligt omfang ikke at medbringe pårørende i forbindelse med konsultationer i lægehuset.


Delvis genåbning af samfundet

Du kan på følgende link:  risikogrupper corona, se om du er i risikogruppe. I givet fald skal du tale med din leder om planlægning af arbejdet. Du kan i øvrigt finde mere information på coronasmitte.dkHPV-vaccination

Vedr. forsyningsproblemer af HPV-vacciner følg link i højre side.

Det er meldt ud fra Apotekerne, at de kan have HPV-vaccine på lager igen. Man kan derfor spørge på sit lokale apotek.

VIGTIG INFORMATION FRA PRO-MEDICIN VEDR. HPV-VACCINE TIL DRENGE:

Der bliver per 1. februar 2020 til 31. december 2021 indført et midlertidigt tilbud om HPV catch-up vaccination af to grupper af drenge/mænd:

  • Drenge, som er fyldt 12 år i perioden 1. januar 2018 – 30. juni 2019 (født i perioden 2006 – 1. halvdel af 2007).
  • Mænd, der er tiltrukket af mænd, og som er født i perioden 1. januar 1994 – 31. december 2003.

Pr. 1. september 2019 blev HPV-vaccine også et tilbud til drenge, der var fyldt 12 år 1. juli 2019 eller senere.


Selvbetjening

Man kan nu logge ind på vores hjemmeside med sin Nem-ID. Man kan også fortsat bruge sit sædvanlige login. Der vil her hver gang blive sendt en verificeringskode til ens privatmail, som skal skrives ind inden man kan logge sig ind.  Der henstilles til at man bestiller sin medicin herinde på sin selvbetjening og ikke med medicinapp’en, da recepten ikke kan fornyes via app’en.

På appén MinLæge  kan man skrive til lægehuset.


Der er lukket for tilgang af nye patienter pr. 20.12.2017.


Personalenyt

Reservelæge Marie Olssøn Østby-Deglum er startet i lægehuset 1. september 2020 som introlæge og skal være i lægehuset ½ år frem.

Julie Lyngholm Madsen er ansat som fase-1-læge i lægehuset og vil være her på returdage 1. torsdag i hver måned.

Klinisk basislæge Maya Isabelle Riise Dalgaard er ansat i lægehuset frem til 31. august 2021.

Reservelæge Katrine Hebo Uggerhøj er ansat som introlæge i lægehuset fra 1. april 2021 frem til og med 30. september 2021

Sygeplejerske Trisse Fisker er på barsel frem til maj 2021.