Gratis vaccination mod influenza og Covid-19 er desværre ikke et tilbud her i praksis i år.

Fra 1. oktober 2023 kan du gratis blive vaccineret mod influenza, hvis du er fyldt 65 år, er gravid i 2. eller 3. trimester, lever med en kronisk sygdom eller på anden vis er i særlig risiko. Der kan samtidig vaccineres mod COVID19. Desuden anbefaler Sundhedsstyrelsen, at børn i alderen 2-6 år bliver vaccineret mod influenza.

Hidtil har din praktiserende læge kunnet tilbyde disse vaccinationer, men i år har myndighederne besluttet, at vaccinationerne i stedet tilbydes i regionale vaccinationscentre og hos andre private aktører. Vi beklager, at vi derfor ikke kan vaccinere, som vi plejer.

Sundhedsstyrelsen oplyser, at alle borgere på 65 år og derover vil modtage en invitation til vaccination via Digital Post eller via et fysisk brev med information om, hvor og hvordan de kan blive vaccineret.


Akuttiden hver morgen fra 8-8.45

Det har de sidste måneder været rigtigt mange der har benyttet sig af vores akut-konsultation om morgenen. Vi må indskærpe, at denne tid er forbeholdt akut opstået sygdom, der ikke kan afvente en egentlig tid i lægehuset.

Kommer man med problemstillinger, der kan afvente en anden tid, vil man, afhængig af dagen, kunne blive tilbudt en tid senere samme dag eller en af de kommende dage.


Videokonsultation

Det er muligt at booke tider til videokonsultationer. Tiderne bookes som vanligt i bookingsystemet. Videokonsultationen foregår via app´en minlæge. Man logger ind første gang med nem-id, og herefter kan man tilgå det virtuelle venteværelse inden ens aftalte tid. Lægen henter dig herefter ind til videosamtale.


Selvbetjening

Man kan nu logge ind på vores hjemmeside med sin Mit-ID. Man kan også fortsat bruge sit sædvanlige login. Der vil her hver gang blive sendt en verificeringskode til ens privatmail, som skal skrives ind inden man kan logge sig ind.  Der henstilles til at man bestiller sin medicin herinde på sin selvbetjening og ikke med medicinapp’en, da recepten ikke kan fornyes via app’en.

På appén MinLæge  kan man skrive til lægehuset.


Der er åben for tilgang af nye patienter pr 1/1 2024


Personalenyt

Line Abildgaard Mark er ansat som konsultationssygeplejerske fra 1/8 2023

Christian Back er ansat som fase 3 læge og vil fra 1/8 2023 og 12 måneder frem

Marie Olssøn Østby-Deglum er ansat som fase 1 læge og vil være på returdag typisk den sidste torsdag i hver måned.

Julie Lyngholm Madsen er ansat som fase-1-læge og vil være her på returdage 1. torsdag i hver måned. Aktuelt på barselsorlov

Katrine Hebo Uggerhøj er ansat som fase 1 læge, og vil være på returdag typisk den første tirsdag i måneden.

Emilia Kornum Hundebøll er ansat som introduktionslæge er aktuelt på barsel

Victoria Zaugg er ansat som introduktionslæge fra 1/11 2023 og 6 måneder frem