Ved fornyelse af kørekort:
Ved fornyelse af kørekort er der kommet nye regler 1. juli 2017. Derfor skal man kun have fornyet sit kort hos lægen hvert 15. år. Man skal stadigvæk gå på borgerservice og få kortet fornyet. Særlige forholdsregler vil være hvis det er kørekort til lastbil og anhænger. Så skal man have kortet fornyet hos lægen. Pris 500 kr.

Ved graviditet:
Er du gravid, skal du bestille tid, når du er ca. 8 uger + 5 dage henne. Du skal have en konsultation, som varer 3 kvarter, hvor dine svangrepapirer bliver oprettet. Du bedes medbringe en urinprøve til konsultationen. Du skal bestille tid på 98391311, da det kun er her i Lægehuset vi kan booke 3-kvarters tider og ikke på hjemmesiden.

Vedr. attester og forsikringspapirer:
Af hensyn til planlægningen, er det vigtigt, at notere hvad konsultationen skal omhandle, især specifikt ved attester og hvilken form for attest det drejer sig om. Vær opmærksom på at booke tid ved lægerne under “attest”.

Vedr. ansøgning om bevilling af “enkelttilskud”

Enkelttilskud
er en særlig bevilling, der kan søges til patienter, som har brug
for medicin, som ikke har generelt tilskud. Det er lægen, som skal
søge om enkelttilskud til patienten.  

Ansøgningen skal sendes til Lægemiddelstyrelsen og det er udelukkende dem, der vurderer, om der kan gives “enkelttilskud”. Lægen skal beskrive patientens sygdomsforløb og den medicin, patienten skal behandles med. Dine økonomiske forhold har ingen betydning. Nogle læger tager et gebyr for at ansøge om “enkelttilskud”. Det er lægen selv, der bestemmer om der opkræves gebyr, og i så fald hvor meget der opkræves. Der kan gå op til 2 måneder før, der er svar på ansøgningen om bevilling af “enkelttilskud”.

Du
kan læse mere om enkelttilskud på dette link:
https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/tilskud/individuelle-tilskud/enkelttilskud/

Hvis du ønsker, at lægen skal lave en ansøgning om ”enkelttilskud”, skal du booke en tid hos lægen med fremmøde. Dette er en privat konsultation og koster 300kr.

Vedr. booking af tider:

Der henstilles til, at man kun  booker tid til et problem. Er der flere problemstillinger, bedes man bestille en ny konsultation en anden dag. Der kan kun bestilles en konsulation pr. dag. Ved bookning af tider reserveres tiden direkte i vores tidsskema, og du kan derfor nu være sikker på, at du har fået tiden, som du har booket

Vedr. bestilling af sovemedicin og beroligende medicin:
I henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer skal der bestilles tid til konsultation når man skal have fornyet recept på sovemedicin og lignende. Det kan ikke bestilles over nettet eller pr. telefon hos sekretærerne eller lægen.